Hungary  Hungary

Railay Bay Resort, Railay Beach, Krabi

Railay Bay Resort, Railay Beach, Krabi

Railay Beach Resort & Spa - Krabi: Located on railay strandja Krabi tartomány Thaiföld maximális kényelmet nyújt a 130 szobás 7 különböző fajta catered. Meg tudjuk garantálni csodálatos maradni a resort, a központban van beállítva lush gardens stretching nyugat-keleti Railay sok kókusz trópusi fák és fauna helyezett között bungalók és gyalogutak, hogy soha nem találja magát, mint a kevésbé szép környezetben . 
 
 
Mivel már befejeződött a felújítás, a központban a szobák és lakosztályok a tökéletes hely a kikapcsolódásra egy vidám napot töltött. A 3 lakosztályt vezethet régi-óceán és a fehér homokos strand. A többi szoba kategóriákban található tökéletesen között landscaped gardens. A figyelem a részletekre, és a szolgáltatások a szobában biztosan biztosít kényelmes tapasztalat az üdülés alatt. 
 
 
Minden szoba teljesen felszerelt vendég szabályozható légkondicionálás, kávé / teafőző, hajszárító, kábel tv, IDD telefon, és egy személyes széf. A márvány fürdőszoba funkciók külön zuhanyzóval és egy fürdőszoba. 

English Indonesia Israel Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey China Korea Japan Thai